Vacatures

TRANSPORTPLANNER

Functieomschrijving :

De transportplanner staat in voor de behandeling van de dagelijkse orders. Het accent ligt bij deze functie op verwerken en operationeel inplannen van opdrachten in het systeem teneinde de opdracht te laten uitvoeren zoals door de klant gevraagd en tegen afgesproken tarieven met de gevraagde materialen. De transportplanner werkt zeer intensief samen met 3 andere transportplanners en het wagenpark bestaat uit eigen 45 chauffeurs en een 30 tal externe chauffeurs. De transportplanner moet de ADR chauffeurs inplannen op een economisch rendabele manier rekening houdend met de wettelijke voorschriften omtrent veiligheid en rij- en rusttijden.

Profiel :

- Kennis van computerprogramma's zoals : TRANSIX , OUTLOOK, SAP. - Kennis van ADR - Sterk inzicht van locaties, laad- en losplaatsten in de haven van Antwerpen. - Kennis rij- & rusttijden - Stressbestendig en flexibel zijn. (hoge werkdruk) - Goed kunnen omgaan met mensen , teamplayer, communicatief, pro-actief. - Kunnen werken in shiften tussen 5u30 's morgens en 19u36 's avonds. - Het is een pluspunt dat je relevante ervaring hebt in een planmatige functie.

Aanbod :

We bieden je een leuke & uitdagende functie aan in een aangename en dynamische werksfeer. Een goede verloning, aangevuld met extralegale voordelen.

Voor meer informatie : personeelsdienst@adpo.com

Ik wil solliciteren voor deze job

Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur is de manier waarop het er in een bedrijf dagelijks aan toegaat.

Wat zijn de kenmerken?

Bedrijfscultuur ontwikkelt zich doorheen de geschiedenis van de organisatie en heeft te maken met waarden, normen, symbolen en rituelen en wordt gecreëerd en in stand gehouden door ons allemaal. Bedrijfscultuur betekent het verschil tussen je thuis voelen en met tegenzin naar je werk gaan. Meestal wordt de cultuur van een bedrijf individueel doorgegeven door je rechtstreekse baas en door je collega’s. Dat gebeurt zowel bewust als onbewust.

ADPO hecht heel veel belang aan een goede bedrijfscultuur vandaar dat er ook een campagne werd gelanceerd. We willen hier altijd over blijven waken aangezien een goede bedrijfscultuur nodig is om als bedrijf goed te kunnen functioneren en arbeidsvreugde te hebben voor onze medewerkers. Onze campagne bedrijfscultuur, ADPO staat voor Altijd vriendelijk, Denken dan doen, Performance en Ondernemend. Al onze medewerkers kennen dit letterwoord en passen dit uiteraard ook dagelijks toe. Het promoten en naleven van onze bedrijfscultuur naar zowel klanten, collega’s en de omgeving waarborgt een aangename en professionele werking van onze firma. Wij rekenen dus op jullie medewerking hiervan.

 

Robby Cap,
Human Resources Manager ADPO bedrijvengroep