Vacatures

SHE coordinator

Functieomschrijving :

Opvolging van de wetgeving en door communiceren van de veranderingen. Rondgangen + onmiddellijke feedback naar het personeel toe. Opvolgen en evalueren van de wettelijke verplichtingen (keuringen, metingen, controles) Opmaken van indienststellingsverslagen. Mee uitvoeren van (taak) risico analyses. Communiceren van de veiligheidsprestaties. (ad valvas, rapporten) Opvolgen van "Management of Change" procedures. Methodes mee uitdenken en mee implementeren om het veiligheidsbewustzijn doorheen de organisatie te bevorderen. Meewerken aan de GPPs en de JAPs.

Profiel :

Opleidingsniveau : Bachelor met voorkeur tot een technische of wetenschappelijke richting. Niveau II PA met industriële inhoud. Kennis van processen beftreffende tankopslag en magazijnen is een pluspunt. Nauwgezet kunnen uitvoeren van opgelegde taken. Sterk in het beheren van diverse data en het opvolgen van acties op vast gestelde tijdstippen. Sterk in time management. (oa. het stellen van prioriteiten) Nauwkeurige observator. Sterke schriftelijke en orale communicator. Assertief en mondig (aanwezig in de ruimte) Kritisch voor zichtzelf en de omgeving waarin hij of zij werkt.

Aanbod :

Voltijds contract van onbepaalde duur met extralegale voordelen zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,... - aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden - gevarieerd takenpakket

Voor meer informatie : personeesldienst@adpo.com

Ik wil solliciteren voor deze job

Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur is de manier waarop het er in een bedrijf dagelijks aan toegaat.

Wat zijn de kenmerken?

Bedrijfscultuur ontwikkelt zich doorheen de geschiedenis van de organisatie en heeft te maken met waarden, normen, symbolen en rituelen en wordt gecreëerd en in stand gehouden door ons allemaal. Bedrijfscultuur betekent het verschil tussen je thuis voelen en met tegenzin naar je werk gaan. Meestal wordt de cultuur van een bedrijf individueel doorgegeven door je rechtstreekse baas en door je collega’s. Dat gebeurt zowel bewust als onbewust.

ADPO hecht heel veel belang aan een goede bedrijfscultuur vandaar dat er ook een campagne werd gelanceerd. We willen hier altijd over blijven waken aangezien een goede bedrijfscultuur nodig is om als bedrijf goed te kunnen functioneren en arbeidsvreugde te hebben voor onze medewerkers. Onze campagne bedrijfscultuur, ADPO staat voor Altijd vriendelijk, Denken dan doen, Performance en Ondernemend. Al onze medewerkers kennen dit letterwoord en passen dit uiteraard ook dagelijks toe. Het promoten en naleven van onze bedrijfscultuur naar zowel klanten, collega’s en de omgeving waarborgt een aangename en professionele werking van onze firma. Wij rekenen dus op jullie medewerking hiervan.

 

Robby Cap,
Human Resources Manager ADPO bedrijvengroep